Sök
  • Form i fokus – digital
  • Övningar i svensk grammatik
Sök Meny

Använd fritt under tre månader

Form i fokus digital

Alla skolor erbjuds fri tillgång till Form i fokus A digital

I dessa coronatider behöver de flesta elever stanna hemma från skolan, därför lanserade vi i april en gratis testversion av Form i fokus A digital. Under tre månader kan de som utnyttjade erbjudandet använda HELA läromedlet helt fritt. Obs! Erbjudande tog slut 15 maj!

Du förbinder dig inte till fortsatt abonnemang. När de tre månaderna är slut kommer du att få ett mejl med erbjudande om att förlänga dina licenser till ordinarie pris.

Träna grammatik gratis på webben

Det är lättare att lära sig ett språk om man får använda flera olika inlärningsmetoder. Med det webbaserade läromedlet Form i fokus A digital kan man öva och förbättra sina kunskaper i svensk grammatik på ett varierat och utmanande sätt.

Själva grunden är boken Form i fokus A, som framgångsrikt hjälpt hundratusentals människor att bli duktiga i svenska.

Form i fokus A digital är enkelt att använda! Man väljer mellan sju olika ordklasser och en avslutande övningskategori om ordföljd. Inom dessa finns det sedan flera olika underkategorier.

Alla övningar är självrättande. En tydlig text med grammatisk översikt och klargörande exempel finns bara ett klick borta – vid varje övning.

Obs! Sista beställningsdag var 15 maj.

10 kommentarer

Kommentarsfunktionen är stängd.